• spanduk_warta

Kabar

  • Apa Keuntungan Smart Wifi lan Zigbee Smart Switch?

    Apa Keuntungan Smart Wifi lan Zigbee Smart Switch?

    Yen sampeyan milih saklar cerdas, ana wifi lan jinis zigbee kanggo dipilih.Sampeyan bisa uga takon, apa bedane antarane wifi lan zigbee?Wifi lan Zigbee minangka rong jinis teknologi komunikasi nirkabel.Wifi minangka sambungan nirkabel kanthi kacepetan dhuwur sing mbisakake ...
    Waca liyane
  • Apa tren pangembangan saklar cerdas kaca tempered?

    Apa tren pangembangan saklar cerdas kaca tempered?

    Saiki, materi panel saklar cerdas wifi / zigbee utamane panel sentuh kaca tempered, panel plastik lan kristal.Kaca tempered, plastik lan panel kristal ngalih pinter duwe sawetara beda utama.Kaca tempered luwih awet tinimbang plastik utawa kristal lan ...
    Waca liyane
  • Apa omah Smart?

    Apa omah Smart?

    Kita minangka pabrikan sing ngrancang lan ngasilake saklar lan soket wifi / zigbee sing berkualitas tinggi.nanging apa omah pinter?Omah sing cerdas dadi saya populer amarga luwih akeh wong golek cara kanggo ngotomatisasi lan nyederhanakake urip saben dinane.Kanthi teknologi omah cerdas, ...
    Waca liyane