• kontak

Hubungi Kita

MakeGood Industrial Co., Ltd.

Yen sampeyan pengin rincian liyane produk kita, Utawa mbutuhake dhukungan profesional liyane, pls aran gratis kanggo hubungi kita, kita bakal bungah kanggo krungu saka sampeyan.

Kontak-kita

alamat

6 / F, Gedung D3, Zona Industri Baolong, No. 435, Dalang South Road, Dalang Street, Longhua District, Shenzhen.Cina

Telpon

+86075523441946

Wechat/Whatsapp

8613058018875

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita