• bab kita01

Profil Perusahaan

6f96f8

Perusahaan MakeGood

MakeGood Industrial Co., Ltd. didegaké ing 2012 lan dumunung ing Shenzhen, pelopor teknologi inovatif ing bidang elektronik cerdas.

We specialized ing ngrancang, Manufaktur lan marketing seri lengkap ngalih pinter.Produk utama kami meliputi Wifi/Zigbee Touch Switch, Remote RF433Mhz control touch switch, Smart Dimmer Switch, Timer Switch, Smart Fan or Curtain Switch, Smart wall sockets.

Produk kita akeh diekspor menyang Asia, Australia, Amerika Selatan, Amerika Utara, Eropa lan ing saindenging jagad, kanthi sertifikasi kayata SAA, CE, RoHs, FCC, C-Tick.

Pabrik kita uga Ndhukung layanan OEM lan ODM!

✧ Tujuan Kita

Kita pengin wong ing saindenging jagad bisa diwenehake 1stproduk kelas lan layanan apik.

Filosofi MakeGood

Inovasi unik lan kejujuran.

Kabijakan MakeGood

Kepuasan pelanggan minangka tujuan utama.

Misi MakeGood

Terus nambah, aja mandheg.

MakeGood Quality --- kualitas minangka urip perusahaan

MakeGood nduweni sistem kontrol kualitas sing ketat, bakal tansah nyedhiyakake produk kelas siji lan layanan paling dhuwur.

Kita bakal mriksa lan nyoba saben produk sawise diprodhuksi, saben Smart Switch kudu ngliwati proses inspeksi kaping 3 sadurunge dikirim.

Yen ana produk sing ora cocog, kita mesthi bakal ngilangi.

Umume para pelanggan mbangun hubungan bisnis jangka panjang karo kita, amarga kualitas sing bisa dipercaya.

Pabrik MakeGood

tu3
tu2
Profil Perusahaan-01

MakeGood Customer

Profil Perusahaan-01 (1)
Profil Perusahaan-01 (2)
Profil Perusahaan-01 (3)
Profil Perusahaan-01 (5)

Misi MakeGood

Kepuasan Pelanggan minangka tujuan utama.

Pendhiri MakeGood ngerti kabutuhan sing duwe omah, kita nggawe baris lengkap produk otomatisasi omah kabel lan nirkabel sing terjangkau, nggawe omah sing aman, nyaman, kepenak lan ekonomi. Kasedhiya kanggo meh kabeh sing duwe omah ing saindenging jagad.

Akeh pelanggan njupuk kita minangka partner strategis, amarga saka pengalaman sugih lan expertise ana ing desain pembangunan lan support komersial kanggo produk sing.

Evaluasi Pelanggan MakeGood

Kepuasan Pelanggan minangka nguber Ultimate!

Pavel:
Kualitas produk apik banget, rasane padhet lan dibangun kanggo ngetutake standar safety.Ora ana masalah karo sambungan Zigbee.(Asisten Ngarep karo Sonoff USB Zigbee)

Kun:
Produk apik lan pangiriman pas wektune.

Elvis:

Aku ora mikir ana kualitas liyane sing luwih apik tinimbang iki ing Alibaba toda ... iki mung sampurna.

Profil Perusahaan-01 (4)